Το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής σε Συμβούλιο ΕΕ με συμμετοχή του ΥΠΕΣ

Το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής σε Συμβούλιο ΕΕ με συμμετοχή του ΥΠΕΣ

Στο μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ θα επικεντρωθούν οι διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο, στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πετρίδης αναχωρεί σήμερα για το Λουξεμβούργο.

«Κεντρικό κομμάτι των διαβουλεύσεων αναμένεται ν` αποτελέσει η συζήτηση για το μέλλον της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ», προστίθεται.
 
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός θα έχει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για παροχή στήριξης στη Δημοκρατία προς διαχείριση των δυσανάλογων μεταναστευτικών πιέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE