ΠΑΦΟΣ: Φωτιά κινητοποίησε το Τμ. Δασών - Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά κινητοποίησε το Τμ. Δασών -  Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 6/10 κοντά στο Λατσί, στην Πόλη Χρυσοχούς της Επαρχίας Πάφου .


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:10  στην τοποθεσία «Κοτσινόκαμπος», κοντά στο Λατσί, στην Πόλη Χρυσοχούς, της Επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40, αφού κατέκαψε περίπου ένα εκτάριο χαμηλής άγριας βλάστησης και αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE