ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτάκτως στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας

Εκτάκτως στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας

Στην Κύπρο αναμένεται την Δευτέρα (7/10) ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδια.

Ο Ελλαδίτης ΥΠΕΞ αναμένεται να συναντήσει τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που ο κ. Δένδια επισκέπτεται εκτάκτως την Κύπρο, είναι ο συντονισμός Ελλάδας – Κύπρου ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 14 Οκτωβρίου.

Το κύριο θέμα στην ατζέντα, είναι οι συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις.

Θυμίζουμε ότι την Αθήνα επισκέφθηκε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, όπου είχε τεθεί ζήτημα για την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην Κύπρο.

Η επίσκεψη του κ. Πομπέο στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (6/10).

Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας αναμένεται να ενημερώσει την κυπριακή πλευρά για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top