THE VOICE: Στην σκηνή 32χρονη Κύπρια – Νόμιζαν ότι τραγουδούσε πολύ νεαρή – VIDEO

THE VOICE: Στην σκηνή 32χρονη Κύπρια – Νόμιζαν ότι τραγουδούσε πολύ νεαρή – VIDEO

Δεν τα κατάφερε η 32χρονη Κύπρια, μητέρα δύο παιδιών, να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice.

Η Ιφιγένεια Χριστοδούλου από την Κύπρο, εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (6/10) στην σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Άλλα μου λεν τα μάτια σου».

Δυστυχώς η 32χρονη Κύπρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, δεν κατάφερε να πείσει κάποιον κριτή να γυρίσει την καρέκλα του και να την βάλει στην ομάδα του. 

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE