THE VOICE: Στην σκηνή 32χρονη Κύπρια – Νόμιζαν ότι τραγουδούσε πολύ νεαρή – VIDEO

THE VOICE: Στην σκηνή 32χρονη Κύπρια – Νόμιζαν ότι τραγουδούσε πολύ νεαρή – VIDEO

Δεν τα κατάφερε η 32χρονη Κύπρια, μητέρα δύο παιδιών, να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice.

Η Ιφιγένεια Χριστοδούλου από την Κύπρο, εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (6/10) στην σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Άλλα μου λεν τα μάτια σου».

Δυστυχώς η 32χρονη Κύπρια, που είναι μητέρα δύο παιδιών, δεν κατάφερε να πείσει κάποιον κριτή να γυρίσει την καρέκλα του και να την βάλει στην ομάδα του. 

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.