ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος σε όχημα 35χρονης έβγαλε «λαβράκι»

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος σε όχημα 35χρονης έβγαλε «λαβράκι»

Στη σύλληψη 35χρονης κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Γύρω στις 7μ.μ. της Κυριακής (6/10), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη, σε δρόμο της επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή της 35χρονης και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα μεθαμφεταμίνης και το χρηματικό ποσό των €6,285.

Ως αποτέλεσμα η 35χρονη να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.