ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος σε όχημα 35χρονης έβγαλε «λαβράκι»

ΠΑΦΟΣ: Έλεγχος σε όχημα 35χρονης έβγαλε «λαβράκι»

Στη σύλληψη 35χρονης κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Γύρω στις 7μ.μ. της Κυριακής (6/10), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 35χρονη, σε δρόμο της επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή της 35χρονης και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα μεθαμφεταμίνης και το χρηματικό ποσό των €6,285.

Ως αποτέλεσμα η 35χρονη να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE