ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xριστοδούλου: «Κάνω ότι θέλω»

Xριστοδούλου: «Κάνω ότι θέλω»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 ανάφερε ότι επανήλθε στην προεδρία της ομάδας μετά την παραίτηση του.

Αναλυτικά: 

Για την παραίτηση του: «Έχω παραιτηθεί αλλά επανήλθα. Κάνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο όλοι κάνουν ότι θέλουν».

Για το αν ένιωσε αδικία: «Αν σου ζητήσουν στο παρά ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες ευρώ για το Μακάρειο στο οποίο παίζουν τέσσερις ομάδες θα αντιδράσεις, δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Όφειλε ο ΚΟΑ με την ΚΟΠ να βρουν λύση. Έχουμε τρία γήπεδα, να τα κάνουμε ενάμιση και να παίζουμε όλοι. Ως δια μαγεία μετά από μια ώρα τακτοποιήθηκε το θέμα».

Για το γήπεδο της Δόξας: «Αν δεν αρχίσει το γήπεδο της Δόξας σε έναν μήνα εγώ θα παραιτηθώ. Κάποιοι υπάλληλοι στον ΚΟΑ κάνουν τρεις μήνες να δουν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Έβαλα μισό εκατομμύριο για να αρχίσει το γήπεδο φέτος και πάλι δεν θα αρχίσει. Θέλουμε να κάνουμε καλό ποδόσφαιρο και τις ομάδες δεν τις βοηθούμε να κάνουν γήπεδα. Πάτα μιλώ εγώ και πάντα παρεξηγούμε. Η πολιτεία και η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω. Όλοι τρώνε από το ποδόσφαιρο και στο τέλος φταίει ο Καραβίδας. Να φύγει ο Καραβίδας, ο Κίκης Φιλίππου και άλλοι και να δούμε που θα φτάσουμε. Καταντήσαμε να συζητάμε ότι πρέπει να αρχίσει το γήπεδο για 300 χιλιάδες ευρώ και θα γίνει γήπεδο στην Λεμεσό με 25 εκατομμύρια το οποίο μέχρι να τέλειωσε θα φτάσει τα 35 εκατομμύρια ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top