Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης, εναντίον 31χρονου κάτοικου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.