Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης, εναντίον 31χρονου κάτοικου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE