Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης, εναντίον 31χρονου κάτοικου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.