Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Υπό κράτηση 31χρονος για διάρρηξη καταστήματος και κλοπής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης, εναντίον 31χρονου κάτοικου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Πρόκειται για τον Ibrahim Al Aawad, ηλικίας 24 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE