Σοβαρό τροχαίο για τον Απόστολο Γκλέτσο- Ανατράπηκε πέντε φορές το αυτοκίνητό του- Σώθηκε από θαύμα

Σοβαρό τροχαίο για τον Απόστολο Γκλέτσο- Ανατράπηκε πέντε φορές το αυτοκίνητό του- Σώθηκε από θαύμα

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας που πρωταγωνιστούσε και στην πετυχημένη σειρά 'Τατουάζ' κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο του προς το χωριό Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε 5 φορές.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα, ο Απόστολος Γκλέτσος κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού σώος, μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE