Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Σωφρόνη Αυγουστή – Σαν «μάννα εξ ουρανού» η διακοπή!

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Σωφρόνη Αυγουστή – Σαν «μάννα εξ ουρανού» η διακοπή!

«Μύρισε Απόλλων» όπως πολύ σωστά είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1.

Η παρουσία και μόνο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο και οι δύο μόλις προπονήσεις που πρόλαβε να κάνει μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία, ήταν αρκετές για να ξαναμπεί το «τρένο στις ράγες» και να βρει η Λεμεσιανή ομάδα την ποδοσφαιρική της υγεία.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, μπορεί να κινδύνεψε ακόμα και απώλειες βαθμών από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό του Πάμπου Χριστοδούλου, όμως η αλλαγή εικόνας προς το καλύτερο, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τους παίκτες του Απόλλωνα να ξαναβρίσκουν τους ρόλους τους στο γήπεδο, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους, λες και είχαν απελευθερωθεί από… «βαρίδια».

Η διακοπή που έρχεται λόγω Εθνική Κύπρου, είναι σαν… «μάννα εξ ουρανού» για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα έχει δύο ολόκληρες εβδομάδες για να δουλέψει με τους παίκτες του, έστω και χωρίς τους διεθνείς τις περισσότερες ημέρες, προκειμένου να περάσει ξανά τα «θέλω» του και τη φιλοσοφία του, ούτως ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα να είναι έτοιμη για να «γκαζώσει», έχοντας ως μοναδικό στόχο να «πατήσει» κορυφή και να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους.

Ο Κύπριος τεχνικός τρίβει τα χέρια του από την παρουσία κάποιων νεοφερμένων παικτών όπως για παράδειγμα των Γιαννιώτα και Αγκίρε και σίγουρα περιμένει στη συνέχεια να πάρει περισσότερα πράγματα από τους Ενσούε, Εμπιντά και Γκακπέ, ενώ αναμένεται να ενεργοποιήσει εκ νέου τον Σάλαϊ και να δώσει πιο ενεργό ρόλο στον Καρ, τον οποίο πιστεύει πολύ.

Επίσης, περιμένει σύντομα να… βρει μια και καλή τα πατήματα του ο Ρομπέρζ που λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή μετά από τα γεγονότα του καλοκαιριού, για να ηγηθεί ξανά της αμυντικής γραμμής, αλλά και από τον Μάρκοβιτς να πάρει ξανά τα πάνω του και να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, αναμένοντας παράλληλα και την επιστροφή των τραυματιών, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα μπει ένα τέλος στη «μάστιγα» αυτή, από την στιγμή που φέτος η ομάδα δεν θα έχει το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα των προηγούμενων ετών, όταν αγωνιζόταν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE