ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μπήκαν στο σπίτι και ήξεραν ακριβώς που να πάνε - Κλοπή εκατοντάδων ευρώ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μπήκαν στο σπίτι και ήξεραν ακριβώς που να πάνε - Κλοπή εκατοντάδων ευρώ

Το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από οικία στην Αθηένου, ιδιοκτησίας αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις επτά το βράδυ της Δευτέρας (7/10) καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από αλλοδαπό άνδρα, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 4 – 5 Οκτωβρίου, άγνωστοι έκλεψαν από την τσέπη του μπουφάν του, που ήταν στη ντουλάπα της οικίας του, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και άρχισαν έρευνες για να βρουν στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη της κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE