ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μπήκαν στο σπίτι και ήξεραν ακριβώς που να πάνε - Κλοπή εκατοντάδων ευρώ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Μπήκαν στο σπίτι και ήξεραν ακριβώς που να πάνε - Κλοπή εκατοντάδων ευρώ

Το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από οικία στην Αθηένου, ιδιοκτησίας αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις επτά το βράδυ της Δευτέρας (7/10) καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από αλλοδαπό άνδρα, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 4 – 5 Οκτωβρίου, άγνωστοι έκλεψαν από την τσέπη του μπουφάν του, που ήταν στη ντουλάπα της οικίας του, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και άρχισαν έρευνες για να βρουν στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη της κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE