ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σπίτι του Μάριου οι Λαμπαδηφόροι Αστυνομικοί στη Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σπίτι του Μάριου οι Λαμπαδηφόροι Αστυνομικοί στη Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Λαμπαδηφορία φιλανθρωπικού χαρακτήρα από το Φιλανθρωπικό Σωματείο της Αστυνομίας Κύπρου «Cyprus Police Torch Run».

Η λαμπαδηφορία άρχισε την περασμένη Τετάρτη, (2 Οκτωβρίου) από την περιοχή Προεδρικού Μεγάρου, στην Λευκωσία και κάλυψε όλες τις επαρχίες και την περιοχή Μόρφου, ενώ ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου.

Στη όλη προσπάθεια συμμετείχαν ασφαλώς και τα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης στη Λεμεσό. 

Το πρωί της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου, στις 9.00 η ώρα, οι λαμπαδηδρόμοι συνέχισαν την προσπάθεια τους στην Λεμεσό, με αφετηρία το Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Το Σπίτι του Μάριου).

 Το μεσημέρι της ίδιας μέρας βρέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Θεοσκέπαστη, στην Πάφο, όπου συνέχισαν την πορεία τους. 

Τα μέλη του φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας Κύπρου που συμμετείχαν στη λαμπαδηφορία άρχισαν τη διαδρομή στην Λευκωσία, με αφετηρία την περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου. Πορεύετηκαν με αφετηρία το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ακολούθησαν διαδρομή, με αφετηρία το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων ΑΜΕΑ, στην Περιστερώνα, της περιοχής Μόρφου.

 Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, η διαδρομή διεξήχθηκε στην Λάρνακα, με αφετηρία το Κέντρο Διαμονής και Απασχόλησης Άγιος Λάζαρος και Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας.

 Την ίδια μέρα η λαμπαδηφορία πραγματοποιήθηκε και στην επαρχία Αμμοχώστου, με αφετηρία το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος, στο Λιοπέτρι.

 Η όλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον», στην Λάρνακα, το πρωί του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου.

 Η λαμπαδηφορία του Σωματείου «Cyprus Police Torch Run» τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργου Λ. Σαββίδη και την υψηλή προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

 Τα έσοδα από τη διεξαγωγή εράνου που θα διεξάγει το Φιλανθρωπικό Σωματείο της Αστυνομίας με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας, ιδιωτών και Οργανισμών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη φετινή λαμπαδηφορία, θα διατεθούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.

Βασική επιδίωξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας Κύπρου, μέσω της φετινής Λαμπαδηφορίας, είναι η ευαισθητοποίηση όλων, στον αγώνα για στήριξη των αθλητών με ειδικές ανάγκες. 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο της Αστυνομίας, «Cyprus Police Torch Run», ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 και ουσιαστικά έχει σηματοδοτήσει την απαρχή μιας ανθρωπιστικής και κοινωνικής προσφοράς των μελών της Αστυνομίας, προς τους αθλητές με Ειδικές ανάγκες.

 Οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Σωματείου είναι η προώθηση, ανάπτυξη και υποστήριξη των σκοπών των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, η συλλογή χρημάτων για υποστήριξη των αθλητών με ειδικές ανάγκες και η διοργάνωση λαμπαδηφοριών μέσω των οποίων συλλέγονται χρήματα για το σκοπό αυτό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top