Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.
.jpg)
Όπως αναφέρεται, τα 195 μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, με ένα δίκτυο 650.000 ταχυδρομείων και πέντε εκατομμύρια εργαζόμενων σ’ όλο τον κόσμο, αξιοποιούν τη μέρα αυτή για να προβάλλουν το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.
Με την ευκαιρία αυτή, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στις 14 Οκτωβρίου 2019, στις 18:00. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου.
ΑΠΟ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




