Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Το Παγκόσμιο Ταχυδρομικό δίκτυο, παρόλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, εξακολουθεί να παραμένει πυλώνας δημιουργίας και καινοτομίας, κινητήριος δύναμη της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης, συνδέοντας καθημερινά με τον πλέον προσβάσιμο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή την 9η Οκτωβρίου, ημέρα Ταχυδρομείων, ημερομηνία κατά την οποία, το 1874, ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union), με έδρα τη Βέρνη της Ελβετίας.

Όπως αναφέρεται, τα 195 μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, με ένα δίκτυο 650.000 ταχυδρομείων και πέντε εκατομμύρια εργαζόμενων σ’ όλο τον κόσμο, αξιοποιούν τη μέρα αυτή για να προβάλλουν το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Με την ευκαιρία αυτή, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στις 14 Οκτωβρίου 2019, στις 18:00.  Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  κα Βασιλική Αναστασιάδου.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE