Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Το Παγκόσμιο Ταχυδρομικό δίκτυο, παρόλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, εξακολουθεί να παραμένει πυλώνας δημιουργίας και καινοτομίας, κινητήριος δύναμη της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης, συνδέοντας καθημερινά με τον πλέον προσβάσιμο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή την 9η Οκτωβρίου, ημέρα Ταχυδρομείων, ημερομηνία κατά την οποία, το 1874, ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union), με έδρα τη Βέρνη της Ελβετίας.

Όπως αναφέρεται, τα 195 μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, με ένα δίκτυο 650.000 ταχυδρομείων και πέντε εκατομμύρια εργαζόμενων σ’ όλο τον κόσμο, αξιοποιούν τη μέρα αυτή για να προβάλλουν το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Με την ευκαιρία αυτή, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στις 14 Οκτωβρίου 2019, στις 18:00.  Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  κα Βασιλική Αναστασιάδου.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE