Εθνική Ελλάδας: Ατομικό και σήμερα ο Μόρας

Εθνική Ελλάδας: Ατομικό και σήμερα ο Μόρας

Η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τον Βαγγέλη Μόρα να ακολουθεί για δεύτερη μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από τον Σέρχιο Μαρκαριάν για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Ο Μόρας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο, ωστόσο παρουσίασε συμπτώματα ίωσης. Αισιόδοξο για την ετοιμότητα του αμυντικού της Βερόνα, παρουσιάζεται το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE