Πολλοί οι ΑΠΟΝΤΕΣ στο Κολόσσι – 8 διεθνείς και τα νεότερα για τους 5 τραυματίες!

Πολλοί οι ΑΠΟΝΤΕΣ στο Κολόσσι – 8 διεθνείς και τα νεότερα για τους 5 τραυματίες!

Με αρκετές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι. Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών Γιώργου Βασιλείου, Μάριου Αντωνιάδη, Σερζ Γκακπέ, Έκτορ Γιούστε και Φακούντο Περέιρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Πέραν των οκτώ διεθνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι απουσιάζουν από την Κύπρο, πέντε ποδοσφαιριστές ακόμη ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φυσικοθεραπεία.

Από τις προπονήσεις απέχουν οι διεθνείς Ιωάννης Πίττας, Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Νταν Καρ, Εμίλιο Ενσούε, Αττίλα Σάλαϊ και Δημήτρης Δημητρίου οι οποίοι θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο ιατρικό δελτίο περιλαμβάνονται τα ονόματα του Γιώργου Βασιλείου, Μάριου Αντωνιάδη, Σερζ Γκακπέ, Έκτορ Γιούστε και Φακούντο Περέιρα.

Οι Γιώργος Βασιλείου και Σερζ Γκακπέ αντιμετωπίζουν μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Τράβηγμα στον δικέφαλο αντιμετωπίζει ο Μάριος Αντωνιάδης.

Ο Έκτορ Γιούστε υπέστη τενοντίτιδα στο ισχίο ενώ τέλος ο Φακούντο Περέιρα υπέστη θλάση μηρού.

Όλοι οι τραυματίες ακολουθούν φυσικοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι περιπτώσεις τους αξιολογούνται καθημερινά για τον καθορισμό του ακριβούς χρόνου επιστροφής τους με την ομάδα.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE