Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στην κάμερα του lamiareport περιγράφοντας πώς βγήκε ζωντανός …από θαύμα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/10) όταν ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο το οποίο παρέσυρε, ενώ το αγροτικό του όχημα ανατράπηκε.

Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη διάσειση. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Πάντως, στο βίντεο όπου περιγράφει το τροχαίο ο Γλέτσος εμφανίζεται με το χέρι του σε νάρθηκα.

«Δεν άνοιξε ο αερόσακος παραλίγο να σκοτωθώ. Με έσωσαν οι μπάρες…», λέει στην κάμερα.

Και συνεχίζει: «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου. Τι με έσωσε, μάλλον κάτι πάνω από εμάς…»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE