Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στην κάμερα του lamiareport περιγράφοντας πώς βγήκε ζωντανός …από θαύμα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/10) όταν ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο το οποίο παρέσυρε, ενώ το αγροτικό του όχημα ανατράπηκε.

Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη διάσειση. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Πάντως, στο βίντεο όπου περιγράφει το τροχαίο ο Γλέτσος εμφανίζεται με το χέρι του σε νάρθηκα.

«Δεν άνοιξε ο αερόσακος παραλίγο να σκοτωθώ. Με έσωσαν οι μπάρες…», λέει στην κάμερα.

Και συνεχίζει: «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου. Τι με έσωσε, μάλλον κάτι πάνω από εμάς…»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE