Συγκλονίζει ο Γλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO
08.10.2019 - 11:16
Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στην κάμερα του lamiareport περιγράφοντας πώς βγήκε ζωντανός …από θαύμα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.
Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/10) όταν ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο το οποίο παρέσυρε, ενώ το αγροτικό του όχημα ανατράπηκε.
Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη διάσειση. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Πάντως, στο βίντεο όπου περιγράφει το τροχαίο ο Γλέτσος εμφανίζεται με το χέρι του σε νάρθηκα.
«Δεν άνοιξε ο αερόσακος παραλίγο να σκοτωθώ. Με έσωσαν οι μπάρες…», λέει στην κάμερα.
Και συνεχίζει: «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου. Τι με έσωσε, μάλλον κάτι πάνω από εμάς…»
Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.