Τραγωδία στα Ιωάννινα – Καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού του

Τραγωδία στα Ιωάννινα – Καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού του

Ένας 74χρονος συνταξιούχος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του το μεσημέρι της Τρίτης 8/10 στην αυλή του σπιτιού του, στη Γότιστα Ιωαννίνων.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο στην αυλή έξω από το σπίτι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άρχισε να μετακινείται.

Στην προσπάθειά του να το σταματήσει, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε.

Αμέσως ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και ασθενοφόρο. Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ήταν ήδη νεκρός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE