ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξελίξεις στην Ανόρθωση: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – Πλάνο και για επενδυτές!

Εξελίξεις στην Ανόρθωση: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – Πλάνο και για επενδυτές!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλάς, με δηλώσεις του στον Active, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα έχει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας της ομάδας, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει πλάνο και για επενδυτές.

Όλα όσα είπε: 

Για το πως τα πάει η Ανόρθωση οικονομικά; «Υπάρχει υγεία όσο αφορά τη διαχείριση των προβλημάτων. Υπάρχει διαφάνεια, πείσμα και όρεξη για δουλειά από όλους. Υπάρχει η έμπρακτη στήριξη από τον κύριο Πουλλαϊδή, ο οποίος είναι ο μεγαλομέτοχος, στον οποίο οφείλουμε πάρα πολλά. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ανόρθωση και η πορεία της στην οικονομική προσπάθεια πρέπει να εξαρτάται από έναν, δύο ή τρία άτομα. Έχει αγκαλιαστεί η προσπάθεια από τον κόσμο, δημιούργησε ρεκόρ πωλήσεων στα διαρκείας. Εμείς ως διοικητικό συμβούλιο έχουμε προγραμματίσει κάποιες δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της εταιρείας και ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά. Θέλω να τονίσω ότι η σεζόν αυτή είναι η δυσκολότερη από τη δεκαετία του 90’. Είναι μία χρονιά που τρέχει με κάποια έσοδα συγκεκριμένα και έξοδα από την περασμένη σεζόν. Σχεδόν τρέχουμε διπλό προϋπολογισμό αν λάβουμε υπόψη τι μας περιμένει μέχρι τον Μάιο, όμως σύντομα θα αποταθούμε και στον κόσμο, τον οποίο εμπιστευόμαστε και είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. Όχι μόνο με λαχεία και εισιτήρια διαρκείας, θα κάνουμε μία μεγάλη παρουσία ενός επιχειρηματικού πλάνου που έχει σχέση με την εταιρεία για να προσελκύσουμε επενδυτές και να εκδώσουμε νέες μετοχές. Αυτά θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είπε: «Μάλιστα, και την ανάληψη αυτής της εργασίας την έχουν αναλάβει εγκεκριμένα γραφεία τα οποία ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να κάνει μία επένδυση».

Για τα ποσά: «Δεν μπορώ να μπω λεπτομέρειες. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και θα έχετε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε ενώπιον σας».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός, ότι οι επενδυτές που θα έρθουν, θα διαφοροποιήσουν την εικόνα της ομάδας: «Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Στο καταστατικό της εταιρείας υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες, οι οποίες αναφέρονται και στα ποσοστά και στους στόχους της Ανόρθωσης και δεν μπορεί κανένας να διαφοροποιήσει οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία της ομάδας. Άλλωστε δεν επενδύει κάποιος σε κάτι που θέλει να αλλάξει».

Aν θα υπάρξει άλλη ενέργεια: «Αυτός είναι ο κυριότερος στόχος. Θα υπάρξουν τα γνωστά και αυτά που γίνονται κάθε χρόνο. Αυτή είναι η στιγμή να ζητήσουμε από τον επιχειρηματικό μας κόσμο να συμμετάσχει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top