ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 32χρονος καταζητούμενος στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 32χρονος καταζητούμενος στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου

Για διερευνώμενη υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος καταζητείτο ο 32χρονος που συνελήφθη στον Αγ. Δομέτιο την Τρίτη (8/10).

Ο 32χρονος από την Ρουμανία, πιστεύεται ότι είναι το πρόσωπο που στις 4/10 το βράδυ  μετέβη σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο και έδωσε στον υπάλληλο 165.000 ρούβλια σε 33 χαρτονομίσματα ζητώντας ανταλλαγή με 1.815 ευρώ, κάτι που έγινε.

Από έλεγχο που προέβη ο υπάλληλος μέσω μαρκαδόρου διαπίστωσε πως τα χαρτονομίσματα που του παρέδωσε το άγνωστο πρόσωπο δεν ήταν γνήσια, αφού δεν έφεραν συριακούς αριθμούς, ούτε στοιχεία ασφαλείας.

Αμέσως ο παραπονούμενος ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και παρέλαβαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Ακολούθως εναντίον του υπόπτου προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 32 ετών.

Στην συνέχεια μετά από πάροδο χρονικού διαστήματος  θεάθηκε δεύτερο πρόσωπο να είναι μαζί με τον 32χρονο. Το δεύτερο πρόσωπο επιχείρησε σε άλλη περίπτωση να εξαργυρώσει δολάρια Αμερικής στο περίπτερο.

Το πρόσωπο που συνόδευε τον 32χρονο εντοπίστηκε επί τόπου. Διαπιστώθηκε ότι τα δολάρια που μετέφερε δεν ήταν γνήσια και ακολούθως συνελήφθη. Πρόκειται για 28χρονο επίσης αλλοδαπό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top