ΠΑΦΟΣ: Καταγγελία ότι Ελληνοκύπρια επιτέθηκε με μπουκάλα σε 38χρονη από άλλη χώρα

ΠΑΦΟΣ: Καταγγελία ότι Ελληνοκύπρια επιτέθηκε με μπουκάλα σε 38χρονη από άλλη χώρα

Δεκαεπτά μέρες μέτα έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για επεισόδιο επίθεσης Ελληνοκύπριας σε αλλοδαπή στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Τρίτη (08/10) από αλλοδαπή 38χρονη ότι η γειτόνισσα της που πρόκειται για 44χρονη Ε/κ της επιτέθηκε με μια μπουκάλα βότκα που της έριξε την κτύπησε στο χέρι με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να τραυματιστεί.

Η 38χρονη μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη κάταγμα αριστερού χεριού και τοποθετήθηκε στο γύψο.

Το επεισόδιο έγινε στις 22.9.2019 . Σύμφωνα με τη 38χρονη, ο καυγάς ξεκίνησε επειδή η 44χρονη μετέβαινε στο σπίτι της χωρίς η ίδια να το επιθυμεί και μαζί με την μητέρα της παραπονούμενης έπιναν ποτό. Αυτό, όπως διαφάνηκε , δεν άρεσε στην 38χρονη η οποία διαμαρτυρήθηκε .

Εναντίον της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE