ΠΟΛΙΤΙΚΗ

N.Τορναρίτης: Η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα – VIDEO

N.Τορναρίτης:  Η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα – VIDEO

 

Τοποθέτηση για τις εξελίξεις στο κυπριακό έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκος Τορναρίτης. Κληθείς να σχολιάσει τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την κοινή διακήρυξη Αιγύπτου, Κύπρου, Ελλάδας μετά την τριμερή Σύνοδο στο Κάιρο, ο κ. Τορναρίτης δήλωσε τα εξής:

«Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η Κύπρος είναι ο καλόπιστος εταίρος στο γεωπολιτικό μας σύστημα. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι οι τριμερείς συνεργασίες που ανέπτυξε η κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια φέρνουν αποτελέσματα. Και θα πω ότι η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα. Αυτά είναι τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας και αυτά θα εξασκήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Ευελπιστώντας ότι το δίκαιο στο τέλος της ημέρας, θα υπερισχύσει».

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top