EΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στη θάλασσα- Δύτες ψάχνουν για τους δύο επιβαίνοντες

EΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στη θάλασσα- Δύτες ψάχνουν για τους δύο επιβαίνοντες

Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίεα δύο πρόσωπα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, σπάζοντας τη μπάρα, στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη πλωτό του Λιμενικού Σώματος, ενώ σπεύδει και ειδικό κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, με δύτες να διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό των δύο επιβαινόντων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το όχημα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επενέβαιναν ένας άντρας, μια γυναίκα και ένας σκύλος. Στην επιφάνεια της θάλασσας, εντομεταξύ, βρέθηκαν να επιπλέουν συσκευασίες ψυχοφαρμάκων.

Το αυτοκίνητο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE