ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 9/10 μετά από εντοπισμό «ύποπτης» βαλίτσας έξω από το κτίριο της σερβικής πρεσβείας στην Αθήνα, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Τελικά, μετά από τον έλεγχο που έκανε η Ελληνική Αστυνομία διαπιστώθηκε πως το περιεχόμενο της βαλίτσας ήταν μόνο έγγραφα.

Νωρίτερα στο σημείο είχε σπεύσει κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Πάντως η αστυνομία για λόγους ασφαλείας μετέφερε το προσωπικό της πρεσβείας στην ταράτσα του κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE