ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 9/10 μετά από εντοπισμό «ύποπτης» βαλίτσας έξω από το κτίριο της σερβικής πρεσβείας στην Αθήνα, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Τελικά, μετά από τον έλεγχο που έκανε η Ελληνική Αστυνομία διαπιστώθηκε πως το περιεχόμενο της βαλίτσας ήταν μόνο έγγραφα.

Νωρίτερα στο σημείο είχε σπεύσει κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Πάντως η αστυνομία για λόγους ασφαλείας μετέφερε το προσωπικό της πρεσβείας στην ταράτσα του κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE