ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

ΑΘΗΝΑ: Λήξη συναγερμού -Η «ύποπτη» βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας είχε μέσα χαρτιά

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 9/10 μετά από εντοπισμό «ύποπτης» βαλίτσας έξω από το κτίριο της σερβικής πρεσβείας στην Αθήνα, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Τελικά, μετά από τον έλεγχο που έκανε η Ελληνική Αστυνομία διαπιστώθηκε πως το περιεχόμενο της βαλίτσας ήταν μόνο έγγραφα.

Νωρίτερα στο σημείο είχε σπεύσει κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Πάντως η αστυνομία για λόγους ασφαλείας μετέφερε το προσωπικό της πρεσβείας στην ταράτσα του κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE