ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάχνα -Γίνεται ασφάλιση της περιοχής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάχνα -Γίνεται ασφάλιση της περιοχής

 Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Πάχνας στη ορεινή Λεμεσό το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), τέθηκε υπό έλεγχο.

 Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή "η πυρκαγιά της Επαρχίας Λεμεσού στην περιοχή (Καμένη) δυτικά του χωριού Πάχνα είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 14.35. Εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και σταθμούς υπαίθρου Λεμεσού και 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας. Κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 12 εκταρίων από ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και αριθμό χαρουπόδεντρων.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμαμένουν δυνάμεις για τελικές κατάσβεσεις ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE