Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Tο Greek and Cypriot Society of Coventry επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για την πρώτη Φιλανθρωπική Εντεχνολαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή 11.10 είμαστε έτοιμοι να κάψουμε το μαγαζί σε ένα ολοκαίνουργιο VENUE!

Ο δικός μας Andreas Karamallakis κατευθείαν από το DOWNTOWN LIVE και το RAVENS είναι εδώ για μια βραδιά γεμάτη καψούρα και χορό.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου! 🇬🇧
__________________________

🗓 FRIDAY, OCTOBER 11TH 2019
📍 Majors
🚪Entrance: £5 members, £7 non-members (CASH ONLY!)
__________________________

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE