Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Tο Greek and Cypriot Society of Coventry επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για την πρώτη Φιλανθρωπική Εντεχνολαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή 11.10 είμαστε έτοιμοι να κάψουμε το μαγαζί σε ένα ολοκαίνουργιο VENUE!

Ο δικός μας Andreas Karamallakis κατευθείαν από το DOWNTOWN LIVE και το RAVENS είναι εδώ για μια βραδιά γεμάτη καψούρα και χορό.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου! 🇬🇧
__________________________

🗓 FRIDAY, OCTOBER 11TH 2019
📍 Majors
🚪Entrance: £5 members, £7 non-members (CASH ONLY!)
__________________________

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE