Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Tο Greek and Cypriot Society of Coventry επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για την πρώτη Φιλανθρωπική Εντεχνολαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή 11.10 είμαστε έτοιμοι να κάψουμε το μαγαζί σε ένα ολοκαίνουργιο VENUE!

Ο δικός μας Andreas Karamallakis κατευθείαν από το DOWNTOWN LIVE και το RAVENS είναι εδώ για μια βραδιά γεμάτη καψούρα και χορό.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου! 🇬🇧
__________________________

🗓 FRIDAY, OCTOBER 11TH 2019
📍 Majors
🚪Entrance: £5 members, £7 non-members (CASH ONLY!)
__________________________

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE