Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Tο Greek and Cypriot Society of Coventry επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για την πρώτη Φιλανθρωπική Εντεχνολαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή 11.10 είμαστε έτοιμοι να κάψουμε το μαγαζί σε ένα ολοκαίνουργιο VENUE!

Ο δικός μας Andreas Karamallakis κατευθείαν από το DOWNTOWN LIVE και το RAVENS είναι εδώ για μια βραδιά γεμάτη καψούρα και χορό.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου! 🇬🇧
__________________________

🗓 FRIDAY, OCTOBER 11TH 2019
📍 Majors
🚪Entrance: £5 members, £7 non-members (CASH ONLY!)
__________________________

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.