Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Βραδιά γεμάτη... καψούρα και χορό στο Coventry!

Tο Greek and Cypriot Society of Coventry επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για την πρώτη Φιλανθρωπική Εντεχνολαϊκή βραδιά. Την Παρασκευή 11.10 είμαστε έτοιμοι να κάψουμε το μαγαζί σε ένα ολοκαίνουργιο VENUE!

Ο δικός μας Andreas Karamallakis κατευθείαν από το DOWNTOWN LIVE και το RAVENS είναι εδώ για μια βραδιά γεμάτη καψούρα και χορό.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου! 🇬🇧
__________________________

🗓 FRIDAY, OCTOBER 11TH 2019
📍 Majors
🚪Entrance: £5 members, £7 non-members (CASH ONLY!)
__________________________

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE