ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς ο αγώνας με το Καζακστάν» – Τι είπε για τις ήττες του… ΑΠΟΕΛ στην «Αστάνα Αρένα»

Μπεν Σιμόν: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς ο αγώνας με το Καζακστάν» – Τι είπε για τις ήττες του… ΑΠΟΕΛ στην «Αστάνα Αρένα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του «Αστάνα Αρένα», ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (10/10, 17:00) με αντίπαλο το Καζακστάν για την προκριματική φάση του Euro 2020, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικά:

«Έχουν παίξει όλοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτό που μετρά πλέον είναι οι χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας που θα δείξει κάθε ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς ο αγώνας στο Καζακστάν, σε αυτό το γήπεδο που είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλή ομάδα, κάναμε καλή προετοιμασία και στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος και περιμένω διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και περιμένω να είναι έτοιμοι αύριο».

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο κ. Σιμόν για τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, αλλά και για το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί με κλειστή οροφή, απάντησε: 

«Αυτοί είναι παράγοντες που τους γνωρίζουμε αλλά δεν είναι αυτοί που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ψάχνω άλλοθι για κάποιο αποτέλεσμα, σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο. Οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που συναντούμε και να παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ότι η Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί πρώτη φορά στην «Αστάνα Αρένα», όμως ο ΑΠΟΕΛ μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, απάντησε:

«Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το στατιστικό, να αλλάξουμε την ιστορία, είναι σημαντικό να το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο, δεν είναι σημαντικό για το αυριανό παιχνίδι και δεν καθορίζει τίποτα. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που έπαιξε ο ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top