Ελεύθερος ανήλικος, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό

Ελεύθερος ανήλικος, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό

Απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο ανήλικος σχετικά με υπόθεση βιασμού και άσεμνης επίθεσης σε βάρος ανήλικης.

Ο ανήλικος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης και όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο στις  3/10/2019 ο 17χρονος συνελήφθη κατόπιν δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα του βιασμού και της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας, τα οποία αδικήματα αφορούσαν ανήλικη. Ο δικηγόρος του κατά τη διαδικασία παρουσίασε τεκμήρια, τα οποία, όπως είπε ξεδιάλυναν την υπόθεση και δεν δόθηκε η ανάλογη βαρύτητα από την Αστυνομία.

Αφού τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα, ο ανήλικος έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια λήφθηκε νέα κατάθεση από την παραπονούμενη. Ακολούθως ο δικηγόρος του ζήτησε την άμεση απόλυσή του από τα κρατητήρια. 

Ο ανήλικος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος από την Αστυνομία και απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες. 

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE