Στο «Αστάνα Αρένα» ο Κούμας – Τι έκανε πριν την προπόνηση της Εθνικής Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο «Αστάνα Αρένα» ο Κούμας – Τι έκανε πριν την προπόνηση της Εθνικής Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και του Αντιπροέδρου και Προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μιχάλη Ππεκρή, έγινε η προπόνηση της Εθνικής μας στο Astana Arena.

Ο κ. Κούμας μίλησε πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές, τους τόνισε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον αυριανό αγώνα για τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE