Νεκρή 69χρονη σε τροχαίο στον δρόμο Αστρομερίτη - Ακακίου

Νεκρή 69χρονη σε τροχαίο στον δρόμο Αστρομερίτη - Ακακίου

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στον δρόμο Αστρομερίτη - Ακακίου, με θύμα 69χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για την Μαρία Καραολή, τέως από τη Λακατάμια.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια το οχήματός της. Την Τετάρτη 09/10 λίγο πριν τις 16:00,  στην προσπάθεια της να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με φορτηγό, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν άλλα δυο πρόσωπα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τραυματίες είναι δύο γυναίκες και συγκεκριμένα η οδηγός του ενός σαλούν αυτοκινήτου και η συνοδηγός του οχήματος, που οδηγούσε η άτυχη Μαρία Καραολή.

Οι δύο γυναίκες υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE