Ερντογάν - Σύσκεψη στην Άγκυρα για επιχείρηση στη Συρία

Ερντογάν - Σύσκεψη στην Άγκυρα για επιχείρηση στη Συρία

Υπό τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα “Σύσκεψη για τον Συντονισμό της Επιχείρησης Πηγή Ειρήνης”. Ο Τούρκος Πρόεδρος παρακολουθεί τις εξελίξεις από το κέντρο επιχειρήσεων στην Άγκυρα. 

Με τον Τούρκο Προέδρο βρίσκονται ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ο οποίος και τον ενημερώνει συνεχώς. Στη σύσκεψη βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ, ο Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο Υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αμπτουλχαμίτ Γκιουλ, ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Γιασάρ Γκιουλέμ και ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν. 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE