ΔΙΕΘΝΗ

Ποιο μεγάλο όνομα του ΝΒΑ προσγειώθηκε Ευρώπη και για που ;

Ποιο μεγάλο όνομα του ΝΒΑ προσγειώθηκε Ευρώπη και για που ;

Ο Ρον Αρτέστ παρουσιάστηκε από την ιταλική Καντού και μίλησε για τη νέα εμπειρία που ετοιμάζεται να ζήσει στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Παράλληλα, ο Αρτέστ μίλησε και για το τί ήξερε για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Η γνωριμία του με την Ιταλία έχει να κάνει κυρίως με τον πρώην προπονητή του στους Λεικερς τον Μαικ Ντ Αντόνι αλλα και τον Κόμπι Μπραίαντ

 «Mε τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Μάικ Ντ' Αντόνι έχω μιλήσει αρκετές φορές για το ιταλικό πρωτάθλημα. Πάντα ήμουν ένας παίκτης ομάδας κι αυτό θα είμαι και στην Καντού. Είμαι 35 χρονών, αλλά δεν ήρθα εδώ για να αποσυρθώ. Θα παίξω μέχρι τα 40 μου και, σε αυτόυς τους δυο μήνες, θέλω να δω αν μπορώ να τα καταφέρω στην Ιταλία».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν έχει αφήσει πίσω τον παλιό του εαυτό, στον οποίο άρεσαν οι καυγάδες: «Μεγάλωσα πολύ από τότε. Πλέον παίζω με αποφασιστικότητα, όχι με νεύρα».

Το νέο απόκτημα της Καντού θα αγωνίζεται με το νούμερο 37 και στο όνομα θα αναγράφεται το «The Panda's Friend».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top