Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται πως ήταν σε… πλήρη ΣΥΓΧΥΣΗ ο Βουκομάνοβιτς

Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται πως ήταν σε… πλήρη ΣΥΓΧΥΣΗ ο Βουκομάνοβιτς

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Έκτορ Γιούστε ο οποίος θυμίζουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί απέναντι σε Ανόρθωση και Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, μετέβη στη χώρα του, ούτως ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό, για να πάρει δεύτερη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του.

Κατά τ΄ άλλα, όπως όλοι θυμάστε, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά την ήττα του Απόλλωνα από την Ανόρθωση, ότι ο Ισπανός στόπερ είχε μείνει εκτός αποστολής για λόγους… ξεκούρασης!

Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται ότι ο Σέρβος τέως τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας, ήταν σε… πλήρη σύγχυση, προφανώς από την πίεση που υπήρχε προς τον ίδιο, την οποία και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, για να επαναφέρει τον Απόλλωνα στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE