Θαυμάστε τη δικαιοσύνη– Μαντέψτε τι πρόστιμο πλήρωσε γυναίκα στην Πάφο που αλυσόδεσε τον σκύλο της και τον άφησε να πεθάνει

Θαυμάστε τη δικαιοσύνη– Μαντέψτε τι πρόστιμο πλήρωσε γυναίκα στην Πάφο που αλυσόδεσε τον σκύλο της και τον άφησε να πεθάνει

Μία ακόμη επιβεβαίωση ότι η νομοθεσία και οι ποινές σε θέματα που αφορούν κακοποίηση ζώων στην Κύπρο, νοσούν.

Τα σκυλιά ήταν αλυσοδεμένα,  το ένα νεκρό και το δεύτερο είχε λιμοκτονήσει από την πείνα.

Γύρω στους σωροί από κόπρανα και μολυσμένες εστίες.

Οι λειτουργοί των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, κατάφεραν να σώσουν το ένα σκυλί, ενώ η υπόθεση που συνέβηκε πριν από τρία χρόνια, οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το δικαστήριο Πάφου, επέβαλε σήμερα 400 ευρώ πρόστιμο στη γυναίκα, για την αποτρόπαια πράξη της.

Τόσο κοστολόγησαν τα βασανιστήρια και το θάνατο μίας αθώας ψυχής, ο οποίος δεν κοστίζει ακριβά, γιατί το  θύμα περπατά στα 4 πόδια και όχι στα δύο.

Αυτά βλέπουν και ακούνε, όσοι εγκληματούν κατά ανυπεράσπιστων ζώων στην Κύπρο και δεν ιδρώνει το αυτί τους, αφού ουσιαστικά το έγκλημα δεν έχει τιμωρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE