Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο επικεφαλής της τοπικής φλαμανδικής κυβέρνησης Jan Jambon ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τοπικό κοινοβούλιο, ο Jambon ανέφερε πως η φλαμανδική κυβέρνηση θα αναβάλει την εξέταση τεσσάρων αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας εξαγωγής υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Η αναστολή εξέτασης των αιτήσεων θα διαρκέσει για όσο καιρό η κατάσταση στη Συρία δεν είναι ξεκάθαρη, τόνισε ο επικεφαλής της φλαμανδικής κυβέρνησης ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να λάβει κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE