Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο επικεφαλής της τοπικής φλαμανδικής κυβέρνησης Jan Jambon ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τοπικό κοινοβούλιο, ο Jambon ανέφερε πως η φλαμανδική κυβέρνηση θα αναβάλει την εξέταση τεσσάρων αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας εξαγωγής υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Η αναστολή εξέτασης των αιτήσεων θα διαρκέσει για όσο καιρό η κατάσταση στη Συρία δεν είναι ξεκάθαρη, τόνισε ο επικεφαλής της φλαμανδικής κυβέρνησης ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να λάβει κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE