Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο επικεφαλής της τοπικής φλαμανδικής κυβέρνησης Jan Jambon ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τοπικό κοινοβούλιο, ο Jambon ανέφερε πως η φλαμανδική κυβέρνηση θα αναβάλει την εξέταση τεσσάρων αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας εξαγωγής υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Η αναστολή εξέτασης των αιτήσεων θα διαρκέσει για όσο καιρό η κατάσταση στη Συρία δεν είναι ξεκάθαρη, τόνισε ο επικεφαλής της φλαμανδικής κυβέρνησης ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να λάβει κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE