Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, ο επικεφαλής της τοπικής φλαμανδικής κυβέρνησης Jan Jambon ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Φλάνδρα παγώνει τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τοπικό κοινοβούλιο, ο Jambon ανέφερε πως η φλαμανδική κυβέρνηση θα αναβάλει την εξέταση τεσσάρων αιτήσεων για τη χορήγηση άδειας εξαγωγής υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς. Η αναστολή εξέτασης των αιτήσεων θα διαρκέσει για όσο καιρό η κατάσταση στη Συρία δεν είναι ξεκάθαρη, τόνισε ο επικεφαλής της φλαμανδικής κυβέρνησης ο οποίος κάλεσε την Ε.Ε. να λάβει κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.