ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη κοινοτάρχη μετά απο αιφνιδιαστικό έλεγχο- Φέρεται να υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη κοινοτάρχη μετά απο αιφνιδιαστικό έλεγχο- Φέρεται να υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό

Στη σύλληψη του κοινοτάρχη της κοινότητας Κούρτακα της Επαρχίας Πάφου  ηλικίας 62 ετών  προχώρησε στη 13:00 της Πέμπτης 10/10 η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατάχρησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα σημειώθηκε κατά τα έτη 2014- 2018 και αφορά υπεξαίρεση του ποσού περίπου των 12.000 ευρώ.

Η σύλληψη του κοινοτάρχη έγινε μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην κοινότητα και προχώρησαν στην σύλληψη του 62χρονου.

Ανακρινόμενος ο 62χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση κατάχρησης συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE