ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 η κλήρωση του Τζόκερ  και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από €600.000 . 

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση είναι οι εξής: 4, 20, 23, 31, 42  και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ δεν βρέθηκε νικητής στην 1η κατηγορία και έτσι μεγαλώνει το τζακ-ποτ για την κλήρωση της Κυριακής 13/10.

Στην 2η κατηγορία, βρέθηκαν τρια δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς όχι όμως και τον Τζοκερ και θα δουν τον λογαριασμό τους φουσκωμένο κατά 20.000 ευρώ.

Άλλοι 10 στην 3η κατηγορία (4+1) κερδίζουν από 2.500 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.