ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 η κλήρωση του Τζόκερ  και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από €600.000 . 

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση είναι οι εξής: 4, 20, 23, 31, 42  και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ δεν βρέθηκε νικητής στην 1η κατηγορία και έτσι μεγαλώνει το τζακ-ποτ για την κλήρωση της Κυριακής 13/10.

Στην 2η κατηγορία, βρέθηκαν τρια δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς όχι όμως και τον Τζοκερ και θα δουν τον λογαριασμό τους φουσκωμένο κατά 20.000 ευρώ.

Άλλοι 10 στην 3η κατηγορία (4+1) κερδίζουν από 2.500 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE