ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

ΤΖΟΚΕΡ: Έκλεισε το μάτι η τύχη σε τρεις παίκτες- Κέρδισαν τους μισθούς σχεδόν δύο χρόνων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 η κλήρωση του Τζόκερ  και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από €600.000 . 

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση είναι οι εξής: 4, 20, 23, 31, 42  και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ δεν βρέθηκε νικητής στην 1η κατηγορία και έτσι μεγαλώνει το τζακ-ποτ για την κλήρωση της Κυριακής 13/10.

Στην 2η κατηγορία, βρέθηκαν τρια δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς όχι όμως και τον Τζοκερ και θα δουν τον λογαριασμό τους φουσκωμένο κατά 20.000 ευρώ.

Άλλοι 10 στην 3η κατηγορία (4+1) κερδίζουν από 2.500 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.