ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια του Δήμου η κυκλοφοριακή μελέτη για κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια του Δήμου η κυκλοφοριακή μελέτη για κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας

Την κυκλοφοριακή μελέτη για τις επιλογές απάμβλυνσης της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, παρέλαβε ο Δήμος Λεμεσού από το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ενημερώνει σχετικά τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως η μελέτη αξιολογεί τις διάφορες επιλογές για υπέργειες και υπόγειες συνδέσεις, καθώς και άλλα μέτρα για απάμβλυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, που παρατηρείται στις κάθετες οδεύσεις στον συγκεκριμένο κόμβο.
 
Ο Δήμαρχος Λεμεσού θα ενημερώσει τα οργανωμένα σύνολα της Αγίας Φύλας για την κυκλοφοριακή μελέτη, καθώς επίσης και για την πρόοδο των αναπτυξιακών έργων στην Αγία Φύλα, σε σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο στις 21 Οκτωβρίου.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE