ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρός βρέφος 5 μηνών

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρός βρέφος 5 μηνών

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια βρέφους μόλις 5 μηνών, που ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 10/10.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, το τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει για άλλη μια φορά την τοπική κοινωνία του χωριού Μάνδρες της κατεχόμενης Κερύνειας και έρχεται λίγες μέρες μετά το χαμό 9χρονου που πάλευε με τον καρκίνο.

Όπως μεταδίδεται, το 5μηνο βρέφος, με το όνομα Tywin Mpofu, φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE