ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέθηκε λύση για το δρομολόγιο Πάφος- Αθήνα – Η αεροπορική εταιρία που το αναλαμβάνει και οι τιμές

ΚΥΠΡΟΣ:  Βρέθηκε λύση για το δρομολόγιο Πάφος- Αθήνα – Η αεροπορική εταιρία που το αναλαμβάνει και οι τιμές

Φαίνεται πως λαμβάνει τέλος, το πρόβλημα που προέκυψε αναφορικά με τη διασύνδεση Πάφου-Αθήνας με Κυπριακή αεροπορική εταιρία να ενημερώνει πως αναλαμβάνει το δρομολόγιο, με πτήσεις τρεις φορές τη βδομάδα.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2019. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής.

Ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε: "Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο".

Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του Τουρκικού εμπάργκο, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Η πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που επικοινώνησε το ThemaOnline η τιμή για το δρομολόγιο Πάφος - Αθήνα ξεκινά από 69 ευρώ, ενώ το μετ' επιστροφής από 140 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top