ΚΥΠΡΟΣ: Ανακαλεί θέσεις που προκηρύχθηκαν η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Ανακαλεί θέσεις που προκηρύχθηκαν η Αστυνομία

Ανακλήθηκαν οι δύο εξειδικευμένες θέσεις ακαδημαϊκού ερευνητή για την Αστυνομία

Στην ανάκληση των δύο εξειδικευμένων θέσεων ακαδημαϊκού ερευνητή, που είχε προκηρύξει τον περασμένο μήνα, προχώρησε η Αστυνομία.

Η απόφαση για ανάκληση των δύο θέσεων δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες τέσσερις εξειδικευμένες θέσεις λογιστή/ ελεγκτή, οι οποίες επίσης είχαν προκηρυχθεί τον περασμένο μήνα, αυτές ισχύουν κανονικά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE