ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντού» Αστυνομίας σε σπίτι 55χρονου – Στο τμήμα πέντε άτομα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντού» Αστυνομίας σε σπίτι 55χρονου – Στο τμήμα πέντε άτομα

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) μετέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) στην οικία 44χρονου για διενέργεια έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος. 

Εντός της οικίας, βρίσκονταν άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας από 31 μέχρι 65 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας 55 γραμμάρια κοκαΐνης και 100 περίπου γραμμάρια κάνναβης και ρητίνης κάνναβης.

Όλα τα πιο πάνω καθώς και άλλα αντικείμενα, παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE