Συριακό Παρατηρητήριο: Στα 74 τα θύματα της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης

Συριακό Παρατηρητήριο: Στα 74 τα θύματα της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης

Στους 74 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των μαχητών υπό τις κουρδικές δυνάμεις κατά τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βορειανατολική Συρία, οι περισσότεροι εκ των οποίων σκοτώθηκαν στην περιοχή Ταλ Αμπιάντ, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουλραχμάν δήλωσε επίσης ότι από την Τετάρτη που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση έχουν σκοτωθεί και 49 μαχητές από τις ομάδες Σύρων ανταρτών που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων στη Συρία αυξήθηκε στους 20 ύστερα από το θάνατο δύο ανθρώπων στην πόλη Καμισλί, δήλωσε ο ίδιος. Οι περισσότεροι από τους αμάχους έχουν σκοτωθεί στη μεθοριακή πόλη του Ταλ Αμπιάντ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE