Συριακό Παρατηρητήριο: Στα 74 τα θύματα της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης

Συριακό Παρατηρητήριο: Στα 74 τα θύματα της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης

Στους 74 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των μαχητών υπό τις κουρδικές δυνάμεις κατά τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βορειανατολική Συρία, οι περισσότεροι εκ των οποίων σκοτώθηκαν στην περιοχή Ταλ Αμπιάντ, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουλραχμάν δήλωσε επίσης ότι από την Τετάρτη που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση έχουν σκοτωθεί και 49 μαχητές από τις ομάδες Σύρων ανταρτών που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων στη Συρία αυξήθηκε στους 20 ύστερα από το θάνατο δύο ανθρώπων στην πόλη Καμισλί, δήλωσε ο ίδιος. Οι περισσότεροι από τους αμάχους έχουν σκοτωθεί στη μεθοριακή πόλη του Ταλ Αμπιάντ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE