Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού το κέντρο της πόλης Ρασουλάϊν, 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Τουρκίας, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας πριν από λίγο.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού στρατού που μεταδίδεται εκτάκτως από όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώθηκε ότι το κέντρο της κατοικημένη αυτής πόλης είναι υπό τον έλεγχο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η πόλη Ρασουλάϊν μαζί με την πόλη Τελαμπιάντ αποτελούν τις πιο σημαντικές περιοχές στην νότια Συρία και σφυροκοπούνται για τέταρτη μέρα από τον τουρκικό στρατό.

Η ζώνη ασφαλείας που σχεδιάζει να ιδρύσει η Τουρκία θα ξεκινά από το Τελαμπιάντ και θα καταλήγει στα 120 χιλιόμετρα μέχρι το Ρασουλάϊν και θα έχει βάθος 30 χλμ.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE