Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού το κέντρο της πόλης Ρασουλάϊν, 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Τουρκίας, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας πριν από λίγο.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού στρατού που μεταδίδεται εκτάκτως από όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώθηκε ότι το κέντρο της κατοικημένη αυτής πόλης είναι υπό τον έλεγχο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η πόλη Ρασουλάϊν μαζί με την πόλη Τελαμπιάντ αποτελούν τις πιο σημαντικές περιοχές στην νότια Συρία και σφυροκοπούνται για τέταρτη μέρα από τον τουρκικό στρατό.

Η ζώνη ασφαλείας που σχεδιάζει να ιδρύσει η Τουρκία θα ξεκινά από το Τελαμπιάντ και θα καταλήγει στα 120 χιλιόμετρα μέχρι το Ρασουλάϊν και θα έχει βάθος 30 χλμ.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE