Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Τουρκικό ΥΠΑΜ: Υπό έλεγχο τουρκικού στρατού η πόλη Ρασουλιάν

Υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού το κέντρο της πόλης Ρασουλάϊν, 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Τουρκίας, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας πριν από λίγο.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού στρατού που μεταδίδεται εκτάκτως από όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώθηκε ότι το κέντρο της κατοικημένη αυτής πόλης είναι υπό τον έλεγχο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η πόλη Ρασουλάϊν μαζί με την πόλη Τελαμπιάντ αποτελούν τις πιο σημαντικές περιοχές στην νότια Συρία και σφυροκοπούνται για τέταρτη μέρα από τον τουρκικό στρατό.

Η ζώνη ασφαλείας που σχεδιάζει να ιδρύσει η Τουρκία θα ξεκινά από το Τελαμπιάντ και θα καταλήγει στα 120 χιλιόμετρα μέχρι το Ρασουλάϊν και θα έχει βάθος 30 χλμ.

 ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.