ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος – Διασωληνωμένος στην εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος – Διασωληνωμένος στην εντατική

 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 20χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί στη Λευκωσία.

Γύρω στις 11.30π.μ. το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, στην οδό Ιδαλίου, στο Γέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγείτο από 50χρονο. Από τη σύγκρουση, το όχημα του 20χρονου, κινήθηκε αριστερότερα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μεταλλική περίφραξη παρακείμενης οικίας.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE