ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Λεμεσού: Θα αποκατασταθούν τα λάθη στον ποδηλατόδρομο

Δήμος Λεμεσού: Θα αποκατασταθούν τα λάθη στον ποδηλατόδρομο

Θα αποκατασταθούν τα κατασκευαστικά λάθη στον ποδηλατόδρομο, σε συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προτού αυτός δοθεί σε χρήση, λέει ο Δήμος Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει τα πρόσφατα σοβαρά λάθη στις εργασίες κατασκευής ποδηλατοδρόμων

"Ο Δήμος Λεμεσού, μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία. Το Έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες" προστίθεται.

Αναφέρεται τέλος ότι ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί σε χρήση ο ποδηλατόδρομος και παράλληλα διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top