Δήμος Λεμεσού: Θα αποκατασταθούν τα λάθη στον ποδηλατόδρομο

Δήμος Λεμεσού: Θα αποκατασταθούν τα λάθη στον ποδηλατόδρομο

Θα αποκατασταθούν τα κατασκευαστικά λάθη στον ποδηλατόδρομο, σε συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προτού αυτός δοθεί σε χρήση, λέει ο Δήμος Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει τα πρόσφατα σοβαρά λάθη στις εργασίες κατασκευής ποδηλατοδρόμων

"Ο Δήμος Λεμεσού, μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία. Το Έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες" προστίθεται.

Αναφέρεται τέλος ότι ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί σε χρήση ο ποδηλατόδρομος και παράλληλα διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.