ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 52χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. την Κυριακή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE