ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 52χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. την Κυριακή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE