ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 52χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. την Κυριακή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE