ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 52χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. την Κυριακή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE