ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: 52χρονος οδηγούσε αμέριμνος κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Εντοπιστικέ μετά από τροχονομικό έλεγχο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος και τη σύλληψη 52χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. την Κυριακή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στο ΤΑΕ Λάρνακας, από τις 3 Οκτωβρίου 2019.

Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE