ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

Μετά την σύλληψη του Λευτέρη Γεωργίου, προέδρου του κινήματος ΕνΕργώ, συνελήφθη και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για την ίδια υπόθεση.

Ο κ. Γεωργίου, το πρωί της Κυριακής (13/10), συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για τα διερευνώμενα αδικήματα, συνελήφθη και 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 66 και 76 ετών.

Τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται για την υπόθεση είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Για την υπόθεση, προέβη σε δηλώσεις την Κυριακή (13/10) ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσίασε σήμερα (20/4), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, τις 31 βασικές κατευθύνσεις, προτεραιότητες και στόχους του για την Κύπρο τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE