ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

Μετά την σύλληψη του Λευτέρη Γεωργίου, προέδρου του κινήματος ΕνΕργώ, συνελήφθη και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για την ίδια υπόθεση.

Ο κ. Γεωργίου, το πρωί της Κυριακής (13/10), συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για τα διερευνώμενα αδικήματα, συνελήφθη και 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 66 και 76 ετών.

Τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται για την υπόθεση είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Για την υπόθεση, προέβη σε δηλώσεις την Κυριακή (13/10) ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE