ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ

Μετά την σύλληψη του Λευτέρη Γεωργίου, προέδρου του κινήματος ΕνΕργώ, συνελήφθη και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για την ίδια υπόθεση.

Ο κ. Γεωργίου, το πρωί της Κυριακής (13/10), συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για τα διερευνώμενα αδικήματα, συνελήφθη και 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 66 και 76 ετών.

Τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται για την υπόθεση είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Για την υπόθεση, προέβη σε δηλώσεις την Κυριακή (13/10) ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE