ΠΑΦΟΣ: 18χρονος Ε/κ υπό κράτηση για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας

ΠΑΦΟΣ: 18χρονος Ε/κ υπό κράτηση για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 18χρονο Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, την Κυριακή (13/10), και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το επεισόδιο προκλήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το απόγευμα στην Πάφο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE