ΤΡΟΧΑΙΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο Ελληνοκύπριος μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο Ελληνοκύπριος μοτοσικλετιστής

Σε λιγότερο από 24 ώρες, γράφεται νέα τραγωδία στην άσφαλτο…

Μετά τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Ελληνοκύπριου από την Λεμεσό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (12/10), άλλος ένας συνάνθρωπός μας αφήνει την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο.

Πρόκειται για τον 50χρονο μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον δρόμο  Περιστερώνας – Ακακίου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (13/10).

Η μοτοσικλέτα του 50χρονου Ελληνοκύπριου, στην οποία επέβαινε και 25χρονη γυναίκα, συγκρούστηκε σφοδρά με διπλοκάμπινο όχημα.

Σημειώνεται ότι η συνεπιβάτης στην μοτοσικλέτα που οδηγείτο από τον άτυχο άνδρα, φέρεται να είναι καλά στη υγεία της.

Οι συνθήκες του τροχαίου αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του άτυχου 50χρονη ενημερώθηκε επίσημα από την Αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE